Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimarts, 19 d’octubre del 2010

SI denuncia la campanya de difamacions i mentides orquestrada contra Joan Laporta amb l’objectiu de perjudicar electoralment l’opció independentista

Solidaritat Catalana per la Independència denuncia la campanya de difamacions a la que està sent sotmès el nostre cap de llista Joan Laporta amb la clara finalitat de perjudicar les opcions electorals de l’opció independentista que representa SI.
A través de la recent Assemblea de Compromissaris del FC Barcelona, i de la presentació en dita Assemblea d’un resum interpretatiu, tendenciós i sectari, de la Due Diligence encarregada a l’empresa KPMG per part de la nova Junta del FC Barcelona, s’ha encetat una campanya de desprestigi i difamacions contra el cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència Joan Laporta, amb l’objectiu de debilitar l’opció independentista de SI, que ens veiem amb l’obligació de denunciar.
Aquesta campanya de desprestigi ha estat orquestrada per part dels poders fàctics de l’actual statu quo autonomista -grans mitjans de comunicació i els principals partits autonomistes-, i estan utilitzant l’actual Junta del FC Barcelona com a braç executor. Una Junta encapçalada per Sandro Rossell al qual aquests poders fàctics van donar un suport entusiasta en les passades eleccions a la presidència del FC Barcelona.
Des de Solidaritat Catalana per la Independència exigim que es faci entrega a Joan Laporta del document complert de la Due Diligence per tal que es pugui defensar punt per punt de totes les difamacions de les quals està sent objecte, i exigim que es restableixi la legalitat al FC Barcelona i que es reconegui que tal i com estableix la Llei, la Junta actual no va aconseguir que una majoria dels assistents votés a favor de la demanda per responsabilitat social contra l’expresident Joan Laporta. Aquesta demanda, doncs, amb la llei a la mà no es pot presentar.
Finalment, volem manifestar el nostre absolut suport al nostre cap de llista Joan Laporta i avisem els instigadors d’aquesta campanya de desprestigi i difamacions que res podrà fer per aturar el moviment cap a la independència i cap a la proclamació de l’Estat català.
El 28 de Novembre el poble català parlarà a les urnes. Que ningú en tingui cap dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada