Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Crònica de la reunió del districte de Sant Martí

Els adherits i simpatitzants de SI ens vam reunir ahir, 18 d’octubre, al Poble Nou. El tema central de la reunió fou la preparació de l’acte del Clot. Per a publicitar-lo es notificarà la convocatòria per correu electrònic a tota la militància. A més es faran dues encartellades i una carpa informativa el cap de setmana. Es repartiran 2.000 octavetes i 600 cartells. Des de l’àrea de relacions institucionals es va fer una relació de les entitats amb les que, de moment, SI havia contactat per aquest acte.

A nivell electoral es van donar les indicacions per fer d’apoderats/des. Les funcions són obtenir les actes (constitució i escrutini de taules electorals), controlar les paperetes de vot i obtenir una visualització de la coalició. Abans de les eleccions es convocarà una trobada d’apoderats/des de SI. També s’ha endegat la campanya PCP (persones amb compromís personal) que es va detallar i la loteria que es va repartir entre aquells que van voler. Per ambues qüestions podeu adreçar-vos al correu de la part superior i us facilitarem les persones responsables.
Sobre la 1ª convenció nacional la informació s’està rebent de forma personalitzada amb trucades. Per inscriure’s cal escriure a convencio@solidaritatcatalana.cat. Finalment es van fer un informe de les 3 àrees:logística centrada en l’acte del Clot i els problemes per aconseguir local, comunicació amb l’activació del canal de videos i un blog molt actiu o institucional amb les reunions amb entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada