Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 22 de setembre del 2010

Queixes a TV3 per encobrir el terrorisme espanyolista

Com ja sabeu –cal suposar que es així- el passat divendres a la nit es va produir a la localitat de Cervera un atac al Teatre de la Passió on es celebrava un acte informatiu de Solidaritat Catalana per la Independència. En aquest atac es va cremar una senyera estelada de 10 metres penjada en el seu exterior, utilitzant un accelerant –la qual cosa indica premeditació-. En l’interior s’hi trobaven reunides unes 400 persones i únicament la fortuna i la ràpida intervenció dels companys que s’ocupaven de la organització va evitar una tragèdia –segons els bombers- . Be doncs cap dels serveis informatius de Televisió de Catalunya va dedicar ni tan sols un breu respecte d’aquest acte, que no per haver estat frustrat perd la seva condició d’acte terrorista. La historia d’aquest tipus de successos demostra que fets de similar magnitud soferts per PSOE, PP, PSC, PSE, etc. que s’han produït el llarg dels anys han merescut una atenció informativa del tot desproporcionada a les conseqüències, per contra quan qui ho ha sofert en aquest cas no ha estat un partit estatal o parlamentari la desproporcionalitat es a la inversa: Com si no hagués passat res.

Crec que tot atemptat contra la llibertat d’associació, opinió, reunió i opció política mereix la mateixa atenció per part d’un mitjà públic si aquest vol mantenir una mínima independència i credibilitat.
Com a ciutadà de Catalunya, consumidor dels informatius de TV3 i com a part afectada en tant en quant soc adherit i candidat de Solidaritat Catalana, crec que tinc el dret d’exigir a TVC (que no oblidem que paguem tots, els de Solidaritat i els del PSC o CiU) i als serveis informatius de TV3, 3/24, etc. una rectificació ràpida i pública d’aquesta discriminació informativa, que si be ja es poc explicable en la cobertura de la precampanya i campanya electorals, quan es refereix a “successos” es inexplicable i inacceptable.
Xavier Soler Travé- Candidat per Barcelona

Les queixes es poden cursar a:
http://www.tv3.cat/ptv3/tv35430.jsp?seccio=opinio_queixa
Imaginem que hagués estat atacat un acte del PSOE, PP o C's ?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada