Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimarts, 21 de setembre del 2010

Atemptat de Cervera: PSOE, PP i C's es neguen a condemnar la violència dels qui comparteixen fins

Arran de l'atac contra un acte polític de Solidaritat, la coalició ha demanat als partidaris de la unitat d'Espanya que condemnin els actes de violència d'alguns dels partidaris d'aquesta idea. De moment s'han negat a fer-ho. Totes les idees són defensables en democràcia, també la de la unitat d’Espanya. Una democràcia madura i sense complexes, però, no pot permetre que els defensors de la unitat d’Espanya utilitzin la violència i la intimidació contra els que legítimament i legalment propugnem la independència de Catalunya.
No hem tingut notícia que el Fiscal General de l’Estat i l’Audiència Nacional, ambdós espanyols, que són els competents segons la llei espanyola, hagin actuat ni prevegin fer-ho per fer caure sobre els terroristes al servei de la unitat d’Espanya tot el pes de la llei.
Tampoc hem sentit cap expressió de condemna de l’atemptat terrorista per part dels partits que comparteixen amb els terroristes l’objectiu de la unitat d’Espanya, el Partit Popular, el Partit Socialista Obrer Espanyol i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía. És per això que des de Solidaritat Catalana per la Independència exigim:
1.- Ràpida investigació policial per identificar i detenir els terroristes espanyolistes i els seus còmplices, instigadors i encobridors.
2.- Zel extremat de la Fiscalia General de l’Estat espanyol contra el terrorisme espanyolista, posant en marxa tots els mecanismes de l’Estat de Dret al servei de la democràcia, les llibertats, i la seguretat de les persones.
3.- Intervenció immediata de l’Audiència Nacional espanyola per jutjar i condemnar els autors, còmplices i encobridors de l’atemptat terrorista i l’eradicació de les organitzacions terroristes espanyolistes.
4.- Que condemnin el terrorisme espanyolista i la violència al servei de la unitat d’Espanya els srs. Zapatero, Rajoy, Montilla, Sánchez-Camacho i Rivera, i dels partits polítics PP, PSC, PSOE i C’s, que comparteixen amb els terroristes l’objectiu polític d’impedir la independència de Catalunya.
Advertim que l’absència de condemna de la violència pels partits que comparteixen fins amb els terroristes és causa d’il·legalització, segons la legislació i jurisprudència espanyoles. La llei és igual per tothom, exigim que s’apliqui i que els independentistes gaudim de la plena protecció de l’Estat de Dret front a la violència terrorista dels partidaris de la unitat d’Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada