Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 22 de gener del 2011

Val la pena participar-hi

Diumenge vaig estar en una de les parades de vot anticipat de la Consulta sobre la Independència a Barcelona. És tota una experiència. Per qui encara no ho hagi provat, l'animo a fer-ho. Es veuen reaccions de tota mena i, és veritat, cal saber mantenir la calma en segons quins moments. Tot i això, les males reaccions que es poden trobar es veuen compensades, i per molt, pel sol fet de poder recollir uns quants vots que ajudin a engreixar el % de participació. El gran objectiu ha de ser superar el percentatge obtingut a la Consulta sobre la Diagonal. Si sense ni un cèntim ni publicitat de cap mena s'obtenen uns millors resultats que en una Consulta on l'alcalde ens hi ha fet gastar 4 milions d'euros i que sortia dia sí, dia també, anunciada per tot arreu, es podrà afirmar sens dubte que haurà estat un èxit.


Concretament, em va tocar a un dels barris, en teoria, més complicats de la ciutat. Pel que fa a les reaccions, els més contraris a participar acostumen a ser la gent gran principalment castellanoparlant. "No me interesa", "Soy de Segovia", "Otra chorrada" són alguns dels pretextos que vam poder sentir. D'altres, amb ostentosos gestos, deixen clar que no hi volen tenir res a veure. De res serveix explicar-los que poden votar que "No". Pitjor ho va passar una persona a un altre punt de la ciutat on un patètic persoantge, es veu, li va ensenyar el cul literalment.

A la pàgina web es poden trobar els punts tant fixos com mòbils de recollida de vot anticipat. Arribar a una ciutat tan gran i diversa com Barcelona és molt complicat. Així doncs, animo a tothom que, dins de la seva disponibilitat, hi participi tant com pugui. Hem d'obtenir un gran resultat!.
Albert Baile

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada