Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 17 de novembre del 2010

SI es va presentar a la Vila Olímpica

Aquesta tarda a les 20:30 hores ha tingut lloc a l’Hotel Icària de la Vila Olímpica l’acte que Solidaritat Catalana per la Independència ha organitzat per presentar als veïns el barri la proposta política de Solidaritat i les dades que expliquen l’espoli que pateix any rere any Catalunya per part de l’Estat Espanyol.

Ha presentat l’acte el veí de la Vila Olímpica i militant de Solidaritat Enric Sauqué, agraint als assistents la seva presència i assenyalar que Solidaritat és la primera força política que ha vingut al barri per explicar el seu projecte.
A continuació, l’empresari i membre del Centre Català de Negocis (CCN), Jaume Gómez, ha presentat primer les xifres de l’espoli fiscal que pateix Catalunya, que pugen a una quantitat de 22.000 milions d’euros anuals (és a dir, 60 milions diaris), assenyalen el greuge comparatiu que això comporta envers la resta de l’Estat Espanyol. Posteriorment, ha explicat els avantatges de tenir un estat propi per finalitzar amb una argumentació del què es pot fer amb els 22000 milions d’euros que amb la independència no es perdrien.

Finalment, Jordi Anguera, economista, Director de l’Agència Catalana de Consum i membre de Solidaritat Catalana ha assenyalat la força amb que el moviment ha penetrat en la societat catalana (mesurat, entre altres coses, per l’ús d’internet, la quantitat d’actes diaris que es realitzen i l’ús de les xarxes socials) i ha explicat a l’audiència els tres eixos bàsics que caracteritzen la proposta d’aquest moviment, que són per una banda la Independència, per l’altra el Benestar i finalment la Regeneració Democràtica. A l'acte hi han assitit una setantena de persones.
Text: Xavier Cortes, Fotos: Joan Cortada

2 comentaris:

  1. va estar molt bé. tant en jaume gómez com en jordi anguera van fer unes presentacions molt ben encarades, efectives, i entretingudes.
    em quedo amb una frase que va dir en jordi anguera: tant important és la independència com la regeneració política.

    per això votaré solidaritat catalana

    ResponElimina
  2. Ho celebrem. POt anar d'un vot obtenir un diputat més. I un diputat més vol dir tenir més força per acabar amb les dietes obscenes dels actuals partits i els blocs electorals, no menys obscens.

    ResponElimina