Visites

Enviar un correu                                                                                     

divendres, 19 de novembre del 2010

Adversitats afegides... que anem superant!

Tots els partits sense encara representació al Parlament s'han d'enfrontar a les dificultats que d'això se'n deriven. Primer, la impossibilitat d'aparèixer als mitjans degut als blocs electorals. Segon, el fet d'haver de competir amb tota una sèrie de partits que poden finançar la seva campanya amb recursos públics. És més, en plena època de crisi, els partits amb representació parlamentària s'han augmentat l'assignació al respecte per aquestes eleccions. Tot plegat dificulta molt la tasca de fer arribar el seu missatge a la població.

Ara bé, Solidaritat Catalana, a part d'aquests inconvenients. n'ha de superar d'altres. Per exemple, per la setmana passada hi havia previst un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona. "Estranyament", finalment, van prohibir-lo. L'"argument" que van donar des del centre va ser que durant la campanya electoral no hi podia haver actes de partits polítics. Quina bestiesa és aquesta? Justament és en aquesta època quan més necessaris són aquesta mena d'actes! És a dir, a la UAB hi pot anar la Rosa Díez a insultar-nos i dir que parlem una llengua inferior però en canvi no hi pot anar el Joan Laporta a presentar el seu projecte polític. El que volien evitar era un nou acte multitudinari com els que s'han realitzat fins ara a altres universitats.
Però encara n'hi ha més. A Moià, l'acalde de la població (de CiU), va desobeïr una autorització de la junta electoral i va negar a Solidaritat l'entrada a l'auditori de Sant Josep, on s'havia de dur a terme l'acte. Finalment, aquest es va haver de fer el carrer. A tot plegat, sumar com ens despengen un cop rere un altre qualsevol cartell cada cop que s'anuncia un acte. Almenys al nostre Districte ha estat una constant.
Tot i els entrebancs, les vibracions que es recullen arreu del territori són molt bones. Per exemple, a Granollers van ser 700 les persones que es van apropar a escoltar les propostes de Solidaritat. A Manresa, 800. Anem pel bon camí per a aconseguir uns molt bons resultats el 28N!
Albert Baile i Rey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada