Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 18 d’octubre del 2010

SI també omple a La Seu d'Urgell

Segons informa Ràdio Seu l'acte a La Seu d'Urgell de SI el passat dimecres també fou un èxit. Cal tenir en compte que la mateixa nit unes 280 persones omplien l'acte a Sant Andreu del Palomar. Això suposa prop de 600 persones al mateix temps escoltant el missatge independentista.

Joan Laporta ha estat aquest dimecres a la Seu d’Urgell per presentar el nou partit Solidaritat Catalana per la Independència (SI), amb el qual concorrerà a les eleccions al Parlament com a cap de llista. A l’acte hi van assistir unes 250 persones, que van omplir la Sala de Sant Domènec. En la conferència de precampanya també hi van intervenir els altres dos impulsors de SI, Alfons López Tena i Uriel Bertran, juntament amb el cap de llista per Lleida, Xavier Segura, i el representant de l’Alt Urgell a la llista, Pere-Miquel Parés.

El nou partit espera aconseguir representació política a la demarcació de Lleida en els comicis catalans del 28 de novembre. Així, el representant lleidatà, Xavier Segura, va manifestar en declaracions a RàdioSeu que les aspiracions són màximes, “però conscients que la campanya electoral encara no ha començat i que les enquestes ballen constantment”.
Segura remarca com a base del partit la declaració de la independència de Catalunya, "més enllà del model federal i autonòmic". SI considera que és “la única sortida a l’espoli fiscal que pateixen els catalans, xifrat en 60 milions diari que marxen a Madrid i ja no tornen”. El candidat de Lleida especifica que Catalunya “no pot continuar malvivint i perdent qualitat de vida; cal trobar una solució, ja”.
SI també promou la regeneració democràtica "amb una aposta clara perquè tothom pugui participar en la presa de decisions". Xavier Segura explica que el millor exemple d’aquest tarannà és la seva elecció com a candidat. En aquest sentit, Segura emplaça els alturgellencs a implicar-se en el projecte per votar temes relacionats amb el territori.
Segons va remarcar el polític independentista, SI aporta la diferència “a través de la regeneració política, la independència mitjançant la declaració unilateral d’una manera inequívoca i la participació col.lectiva”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada