Visites

Enviar un correu                                                                                     

diumenge, 26 de setembre del 2010

Presentació de Solidaritat al Poble Nou: 2 d'octubre

Ja tenim organitzat el primer dels 3 actes explicatius del projecte al districte de Sant Martí. Es farà al barri del Poble Nou dissabte 2 d'octubre a les 18:30 hores.
No volem que sigui un acte d'autoconsum. El nostre objectiu no és atraure oients convençuts o omplir la sala per demostrar res a ningú. L'objectiu principal és explicar a la ciutadania per quins motius ens estan asfixiant com a poble, que ens roben dia a dia, no ens deixen cap espai de llibertat per ni un estatut retallat. Volem explicar els beneficis de la independència, raonar si hi ha inconvenients i com els superarem. Volem explicar quin és, al nostre parer, el camí cap a la independència. I que aquest és més ràpid i fàcil del que us volen fer creure. És un acte per independentistes, també per unionistes, per desencisats de la política on explicarem els motius i el full de ruta.
Per tot plegat hem triat un dels espais més grans que hi ha al barri, Can Felipa, donat que arreu del país Solidaritat Catalana per la Independència està omplint aforaments que cap altra formació s'atreveix a fer. Hi seran Alfons López Tena, Uriel Bertran i Emili Valdero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada