Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 29 de desembre del 2010

Monotemàtics?: SI presenta una bateria de 6 propostes de llei

Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat les 6 primeres proposicions de llei que són les següents proposicions de llei:
1.- Proposició de llei de declaració d’independència de Catalunya.
2.- Proposició de llei de consultes populars per via no de referèndum.
3.- Proposició de llei de dació en pagament de l’habitatge personal o familiar hipotecat amb alliberament del deute pendent garantit amb hipoteca.
4.- Proposició de llei de prohibició del magatzem temporal centralitzat de residus nuclears a catalunya.
5.- Proposició de llei per anul•lar la subvenció a Endesa atorgada pel govern en funcions de la generalitat de catalunya en acord de govern de 30 de novembre de 2010.
6.- Proposició de llei per modificar la uniformitat dels agents del cos de mossos d'esquadra destinats a la regió policial del Pirineu occidental, Ripollès i Berguedà.

Tres d'aquestes proposicions de lleis són compromisos electorals que ja hem complert en només un mes de les eleccions.
En el cas del magatzem respon a la signatura de SI contra el cementiri nuclear d'Ascó, en el cas de les hipoteques ens apropen a la legislació anglosaxona on hom entrega l'habitatge però el deute queda alliberat, en el cas d'Endesa a la manipulació del govern tripartit que va subvencionar Endesa (els de "antes alemanes que catalanes") amb la mateixa quantitat que l'havia multat.
El darrer cas, dels mossos, és un compromís del diputat per Girona, Toni Strubell, davant del fet inexplicable que els Mossos van uniformats de la mateixa manera al Pirineu que a Barcelona. La modificació dels uniformes fou demanada pels propis Mossos a Strubell.

Ara que ens diguin monotemàtics !!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada