Visites

Enviar un correu                                                                                     

dijous, 23 de desembre del 2010

Crònica de la reunió del 21.12.2010

La reunió de la coordinadora local de SI al districte de Sant Martí va celebrar-se el pro passat dimarts amb un desena d’adherits/des que es van excusar. Malgrat això fins a 25 persones van aplegar-se al Poble Nou en la trobada. El coordinador del districte, Jordi Sànchez, va anunciar que la propera reunió es faria la primera quinzena de gener a la Vila Olímpica amb l’assistència d’una delegació de Sant Martí Decideix. També es va apuntar la necessitat d’establir contacte amb els mitjans locals com Poblenou.org, Líniasantmartí o Ràdio Besòs. Aquesta darrera ha demanat un/a tertulià/ana per a un dels seus programes fet que es va posar en coneixement de tothom per si hi havia voluntaries/es.

A nivell organitzatiu es va anunciar que es farà:
- un congrés nacional el mes de març.
- es constituiran les 9 vegueries (regions) en què es dividirà SI al Principat. Recordar que a Catalunya Nord la presència es vehicula mitjançant Unitat Catalana i al País Valencià s’està definint, amb el PSAN, les possibilitats organitzatives. A les Illes no hi ha, de moment, cap línia d’actuació.
- Una de les vegueries serà de la Barcelona-L’Hospitalet que celebrarà el seu congrés el 29 de gener.
- Fins al 6 de febrer hi ha temps per a celebrar el congrés comarcal, en el nostre cas de districte. En aquest congrés s’ha d’escollir l’executiva. Donat que no hi ha reglament per fer-ho es va decidir posposar aquesta decisió. Sí, en canvi, hi ha l’estructura de l’executiva que seria, aproximadament: coordinació, secretaria d’organització (amb expansió / logística), finances, relacions externes, municipals i comunicació (amb responsables de blog, facebook, twitter i premsa). En el cas de relacions externes, expansió i municipals es va considerar oportú que hi hagués un responsable per barri. A part de les persones que formin l’executiva, seria aconsellable que cada adherit/da escollís una o més de les àrees de treball.
Respecte a la conveniència, o no, de presentar-se a les eleccions municipals a Barcelona es va decidir posposar el debat. El motiu és que no hi ha suficients elements de judici i s’han obert converses amb CUP i ERC que són en estat embrionari. Sí que es va incidir en la necessitat de debatre un programa i de participar, tots els adherits en les decisions (presentar-se o no, condicions de coalició...) i a nivell de Barcelona, en la decisió i no simplement ratificar-la.
També es va anunciar un acte d’homenatge al president Macià el matí del 25 de desembre. L’acte serà d’àmbit de Barcelona i es farà a la seva tomba. Els i les interessades poden posar-se en contacte amb SI de Sant Martí. Coordinarà l’acte en Joan Carmona. Finalment es va obrir un torn de preguntes on es van debatre temes d’actualitat i d’ordre intern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada