Visites

Enviar un correu                                                                                     

divendres, 3 de desembre del 2010

Agraïment als adherits/des- simpatitzants/tes de Sant Martí

Després de l'èxit electoral de diumenge, vull agrair l'esforç dels adherits/des i simpatitzants/tes de Solidaritat Catalana per la Independència a Sant Martí . Han estat 4 mesos intensos, de treball continuat i expansió del projecte al Districte. Estic profundament emocionat de la feina que heu realitzat, no és fàcil trobar un grup humà com vosaltres, disposats a sacrificar hores personals i dedicar-les a una causa tant noble com la Llibertat del nostre poble.
S'han realitzats tres grans actes de presentació de SI als barris del Poblenou, Clot i Vila Olímpica, multitut de carpes informatives al carrer, encartellades,creació de la pàgina web de SI Sant Martí, facebook, trobades amb entitats del Districte per explicar el projecte, organització del I torneig de futbol independentista...i tantes i tantes activitats , per visualitzar la presència de Solidaritat a Sant Martí. No hi ha cap organització política al Districte, amb tanta presència al carrer, i això és gràcies al treball i l'esforç de tots vosaltres.
Això , companys, no ha fet més que començar. S'ha fet probablement el més difícil, entrar al Parlament. Ara podrem visualitzar la nostra proposta política i fer tasca parlamentària. Els nostres diputats denunciaran l'autonomisme (amb una Catalunya sense recursos ni capacitat de decisió) i treballaran incansablement per la regeneració democràtica.
Aquesta setmana i la vinent (la del pont), us deixaré carregar piles, però a la setmana següent començarem amb il·lusió una nova etapa. Necessitem de tots vosaltres per remar junts i poder assolir, el més ràpid possible la majoria que ens durà a la Indepedència del País. El primer que farem , serà un sopar per celebrar els resultats electorals i prepararem la primera reunió post-electoral per distribuir les futures àrees de treball al Districte (més amplies a les actuals). Prèviament, la Direcció Nacional, ens reunirà als coordinadors per donar instruccions del futur immediat de la formació que ja us anticipo que serà d'un treball intens.
Ens veiem aviat i disfruteu de l' èxit assolit.
Una abraçada a tots.
Jordi Sànchez ( Coordinador SI Sant Martí )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada