Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 6 d’octubre del 2010

SI convoca la 1ª Assemblea Nacional

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha convocat la 1ª Convenció Nacional que se celebrarà el  diumenge 24 d’octubre a partir de les 09:00 hores al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661-671, 08028 Barcelona.
Poden participar-hi totes aquelles les persones que hi estiguin adherides. També les que tinguin la condició de simpatitzants de Solidaritat Catalana per la Independència acreditada abans de l’1 d’octubre de 2010 i que aportin la quota mínima de 20€ anuals com a màxim el mateix dia de la celebració de la Convenció Nacional, fet que dóna la condició d’adherit i en conseqüència gaudeixen de tots els drets de participació que es reconeixen en el Reglament.
Al finalitzar, a partir de les 12:00 hores, es farà un acte públic on hi haurà les intervencions de convidats internacionals i dels caps de Llista de Solidaritat Catalana per la Independència a Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona.
Els documents de la Convenció ja són disponibles on line: per adherits, per simpatitzants i el manifest electoral que estem el·laborant entre tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada