Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 9 d’octubre del 2010

L'estat espanyol es gasta 360 M d'€ en el vaixell de guerra més gran de la seva història

No hi ha diners per desplegar la llei de dependència, ni per eixugar el deute crònic de la sanitat catalana, ens diuen que les autonomies gasten massa, però...


l'estat espanyol acaba de presentar el navili més gran de la flota espanyola en tota la seva història amb el nom de Juan Carlos I. El vaixell de guerra ha estat elogiat per la ministra que ens feia campanya de l'optimisme. Trist acabar parlant d'un vaixell "dels més avançats el món" en disseny i construcció "desenvolupada majoritàriament a Espanya". "Per la seva gran versatilitat, avui no rebem un sol vaixell, en rebem quatre". Tot plegat mentre una cinquena part de la població és a l'atur, s'han retallat les pensions i els sous als funcionaris i es planteja augmentar l'edat de jubilació.El vaixell, de 230 metres d'eslora disposa d'hospital, quiròfan adaptat a la telemedicina, farmàcia i gimnàs a bord, i és capaç de transportar 30 aeronaus, allotjar població civil, potabilitzar aigua i amb els seus motors (34.000 megawatts) generar prou electricitat per alimentar 10.000 llars.

Ha suposat una despesa, totalment inútil de, 360 milions d'euros. Cap problema. Espanya ens roba cada dia 60 milios d'€. Per tant, els catalans i les catalanes els hi hem pagat la joguina en només 6 dies. I a sobre ens insulten. 28N eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada