Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 16 d’agost del 2010

Segueix el degoteix convergent cap a Solidaritat

Felip Puig Godes

Secretari general adjunt de CDC

M'adreço a vostè per comunicar-li que em dono de baixa de CDC ateses les últimes declaracions dels integrants de la direcció nacional, inclòs vostè, on va afirmar a Catalunya Ràdio que no només CiU no apostaria per la creació de l'Estat català la propera legislatura sinó que contemplava en un futur pròxim una bona entesa amb Espanya. Després de la manifestació del 10-J i del clam unànime de la societat catalana en favor de la independència, em semblen inadmissibles declaracions d'aquest tipus, a les quals s'hi ha sumat aquest cap de setmana la sots-directora de campanya de CiU, la sra. Joana Ortega, que ha assegurat rotundament que CiU en absolut és un partit independentista. Donat que sóc una independentista convençuda i crec que CiU ja no és el pal de paller del catalanisme, ja que la centralitat del mateix és a dia d'avui l'independentisme que CiU ni representa ni vol representar allunyant-se cada dia més d'una societat catalana a la qual no escolta he pres la decisió ben raonada d'abandonar Convergència i adherir-me immediatament al moviment democràtic de base Solidaritat Catalana per la Independència seguint l'exemple d'Alfons López Tena. Atès que actualment sóc consellera nacional de CDC poso a disposició de la presidència del Consell Nacional de CDC el càrrec que venia ostentant dins del partit. Prego que faci efectiva aquesta baixa a la major brevetat possible.

Atentament,

Laia Escarrà i Caudet

3 comentaris:

  1. "El degoteig convergent" és, López Tena a part, el Rubèn Novoa, la seva parella i la seva cunyada? Caram, quina riuada, eh!

    ResponElimina
  2. Molt be, realment Convergenica ha deixat de representar el sentiment de ser catala per davant de tot. Felicitats Laia.

    ResponElimina
  3. degoteig
    [de degotejar]
    m Acció de degotar.
    --------------------------------------------------
    degotar
    conjugació
    [1490; de gota]
    v 1 intr Caure de gota en gota. La suor li degotava del front. L'aigua degota dels arbres, del sostre.
    2 1 intr Deixar caure un líquid de gota en gota. Les fulles degotaven de rosada. Aquest càntir té una esquerda i degota. Quan plou, el sostre degota.
    2 tr El front li degota suor.

    riuada
    [1880; de riu]
    f 1 Revinguda de les aigües d'un riu.
    2 fig Afluència. Riuades de gent. Una riuada de lamentacions.

    ResponElimina