Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 28 de juliol del 2010

La Conferència Nacional del Sobiranisme farà una candidatura amb Solidaritat i Reagrupament


La Conferència Nacional del Sobiranisme (CNS) ha manifestat la voluntat d'avançar cap a la formació d'una candidatura unitària i transversal independentista per a les pròximes eleccions catalanes juntament amb Solidaritat Catalana i Reagrupament.

El manifest 12 d'abril per una Conferència Nacional del Sobiranisme, el moviment polític que van impulsar sis polítics veterans el passat mes d'abril per tal de bastir un moviment unitari que proclami la independència, ha anunciat "la seva voluntat d'acord d'una candidatura unitària per a la independència" que es presenta aquest dimecres a la tarda en roda de premsa.

Segons ha confirmat la CNS, està integrada pels partits Bloc Sobiranista Català, CUP Arenys de Munt, Crida per la Terra, Els Verds-Alternativa Verda, Força Catalunya, Partit Republicà Català i Suma Independència i les entitats independentistes Cercle Català de Negocis, Acte de Sobirania, Col·lectiu 1714, Institut PECC i CADCI.

La iniciativa de candidatura unitària va sorgir arran del Manifest del 12 d’abril impulsat per Moisès Broggi, Heribert Barrera, Oriol Domènech, Joan Blanch, Agustí Bassols i Antoni M. Badia i Margarit. Més d’un centenar de persones destacades de la societat i la cultura catalanes van signar aquest manifest.

La CNS s'ha reunit aquest dimarts al vespre amb els seus membres per prendre els acords que donaran a conèixer avui dimecres a les sis de la tarda al Col·legi de Periodistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada