Visites

Enviar un correu                                                                                     

divendres, 30 de juliol del 2010

Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran fan el seu primer acte públic conjunt davant de més de 600 persones


Els impulsors de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran es van presentar ahir dimecres en societat davant una assistència de públic que ha superat totes les previsions.

Més de 600 persones es van aplegar a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona per conèixer les principals línies mestres del programa de Solidaritat Catalana per la Independència, coalició que vol aglutinar l’esperit de la manifestació del 10 de juliol per tal de tenir força al Parlament per proclamar la independència. Els tres promotors de Solidaritat Catalana van recordar que estan disposats a anar a les llistes de la candidatura que es presentarà a les properes eleccions al Parlament, tot i que la darrera paraula la tindran els simpatitzants de Solidaritat Catalana en una assemblea que està previst que se celebri el proper 11 de setembre.

Després d’una presentació a càrrec de la periodista Patricia Gabancho, Uriel Bertran va assegurar que “només entrarem a un govern de la Generalitat que estigui disposat a proclamar la independència”, i si no aconsegueixen una majoria a la cambra catalana “el partit farà una oposició dura i contundent a l’autonomisme”. A continuació, Alfons López Tena va destacar que tant ell com Bertran han preferit sumar-se a Solidaritat Catalana abans de quedar-se als seus respectius partits i optar a un lloc “com consellers o diputats”. Va tancar l’acte Joan Laporta, que va explicar que “el Tribunal Constitucional ens ha ensenyat el millor camí per avançar i prosperar perquè Catalunya sigui un estat”, una reflexió que ha estat aplaudida per tots els assistents a l’acte. I és que segons Laporta la independència servirà per “acabar amb l’espoli fiscal que viu Catalunya, per la qual cosa podrà administrar millor els seus diners” a la vegada que ha subratllar que l’única manera per arribar a l’Estat propi és a través de la via democràtica. L'acte ha acabat amb crits d'independència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada