Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 26 de juliol del 2010

Democràcia Catalana ja consta com a partit polític


La formació de Joan Laporta figura al registre estatal amb un primer logotip i les sigles 'DCat'

Democràcia Catalana (DCat), el partit amb el qual Joan Laporta estudia presentar-se a les eleccions, ha estat acceptat formalment pel ministeri de l'Interior espanyol i, per tant, ja pot presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya de la propera tardor. Segons el registre, el domicili social temporal de 'Democràcia Catalana' és el despatx del Bufet de l'expresident blaugrana, Laporta & Arbós, a l'avinguda Diagonal. Precisament Joan Laporta és el president de la formació, Jordi Finestres Martínez el secretari i Cesar Martinez i Fontana en serà el tresorer. El primer logotip de la formació, que la imatge del ministeri no permet veure amb claredat, heretaria els colors taronja i blau de l'anterior logotip de CiU.
Per altra banda, els responsables de la crida per crear la gran coalició 'Solidaritat catalana per la independència', Joan Laporta, Uriel Bertran i Alfons López Tena, han convocat una roda de premsa per aquest dimarts al migdia on explicaran quines decisions prenen un cop conegut el posicionament dels partits.

Cal recordar que les grans formacions catalanes, com CiU, ERC, ICV o la CUP van rebutjar sumar-se a la crida. Fins ara només Reagrupament i algunes entitats i associacions han donat suport a la proposta de l'expresident blaugrana. També van donar suport a la crida una cinquantena de personalitats catalanes, entre els quals hi havia els escriptors Patrícia Gabancho, Isabel-Clara Simó o Víctor Alexandre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada