Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 26 de juliol del 2010

Constitució formal i creació de xarxa

En poques setmanes (esperem que sigui el dia 16 d’agost) esperem poder fer la constitució formal de la Coordinadora del Districte de Sant Martì de Barcelona de Solidaritat Catalana, farem la convocatòria formal per tots el mitjans que tinguem a mans: aquest bloc i les xarxes socials. D’aquesta manera esperem poder arribar a tots els veïns i veïnes que estiguin interessats/des en participar en aquest procés constitutiu.

Per altra banda i amb la intenció de contribuir en la mesura que ens sigui possible a crear “xarxa independentista i solidaria” hem obert perfils de Solidaritat Catalana de Sant Martì tant a FaceBook com a Twitter (podeu fer.ne seguiment i entrar a través de les eines que teniu a la vostra dreta), a través dels quals esperem anar trobant a tots els “Solidaris” i independentistes favorables a la proclamació unilateral de la independència de Catalunya de tot arreu.

Us esperem tant a les xarxes socials mencionades com a la assemblea constitutiva la data de qual us farem saber amb el temps necessari per que pugueu ajustar el vostre calendari per assistir-hi 8si us ve de gust).

Visca Catalunya lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada