Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimarts, 1 de febrer del 2011

Techno per la independència

La fundació privada Som i Som Ràdio organitzen el proper Dissabte dia 5 de Febrer d' enguany, la primera festa TECHNO PER LA INDEPENDÈNCIA celebrada a Catalunya. El lloc serà la mítica sala Psicòdromo, al carrer Almogàvers 88 de Barcelona.
L'esdeveniment començarà a les 22:00 hores i fins a les 05:00 hores, emetent en les freqüències 94.2 FM a la capital i al 94.4 al Baix Llobregat i en rigurós directe amb una programació especi...al desde www.som.cat per a tot el planeta.
Amb aquesta finalitat, traslladarem l'estudi de Som Ràdio al escenari de Psicodromo i no deixarem de gaudir d'una oportunitat única per reïvindicar el nostre dret a ser un país lliure! Independència! Mai no s' ha celebrat al nostre país un acte d' aquestes característiques i farem la festa techno més especial que hagiu pogut mai experimentar de la mà de Madcore i Roger Hard del Team DJ de Som Ràdio i amb el històric resident de Psicòdromo Nando Dixkontrol.
Us volem recordar, que podeu obtenir les vostres entrades anticipades a: http://ves.cat/aqSY
El preu de l'entrada és de 10 €. Inclou accés + 1ª consumició, i us garantim que les altres consumicions serán a preu popular!
Us volem recordar, que podeu obtenir les vostres entrades anticipades a ticketmaster.es, amb un regal de l'emissora per els 100 primers. Trucant a Som Ràdio al telèfon 93 187 86 92 o passant directament per l'emissora, també podreu obtenir les vostres entrades.
Tots els beneficis anirán destinats a finançar la Independència del nostre país.
Amb el suport de l'Institut Nova Història, Fundació Catalunya Estat, Cinemes Girona, Ara o Mai, Catalunya Acció, la JNC, Esquerra Republicana, Solidaritat Catalana per la Independència, la CUP, JERC, Dixland Records, Dixland Soundworks, Dixland EyeWorks, ASP i com a director audiovisual Dani de la Orden.
Si ens unim tots per una festa, què no farem per assolir la Independència?
Us esperem a tots i totes! SOM-HI!
Per entrades físiques podeu contactar amb nosaltres al correu superior de SI Sant Martí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada