Visites

Enviar un correu                                                                                     

divendres, 28 de gener del 2011

Reunió entre Sant Martí Decideix i SI

Barcelona Decideix va venir a presentar-se a la darrera reunió, dilluns 17 de gener. Oriol Bofill i Jordi Casas, de Sant Martí Decideix van explicar el procés per a ser fedatari/a i les condicions per a votar. El/la fedatari/a rebrà un kit amb material per aconseguir 25 vots i es converteix en una m,ena de correu de la democràcia popular.

Per a votar, bàsicament cal tenir més de 16 anys i un document de identitat. Cal ser resident a la ciutat i estar empadronar. Van remarcar la obligació, per part dels fedataris de comprovar un document de identitat. No hi ha excepcions. Les dades que cal apuntar són la residencia, l’edat i la identitat del o la votant.
Sant Martí Decideix compta amb molts punts de vot al districte. Els més fixes, segons Bofill, són el de Can Felipa, dilluns i dimecres de 10 a 13 I de 17 a 20:30 així com el de l’Orfeó Martinenc, al Clot, de dilluns a divendres per la tarda. Concretament de 17 a 20:30. Diversos adherits i adherides es van apuntar com a fedataris/es tot i que molts ja ho éren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada