Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 18 de desembre del 2010

Un escàndol silenciat

Dijous es va viure un fet més que lamentable al Senat, un autèntic atemptat en contra de les necessitats i urgències dels catalans. El més greu, però, és que qui ha perpetrat l'aberració ha estat el partit que més vots va aconseguir, i amb diferència, a les darreres eleccions. Llegiu atentament la notícia perquè és escandalós.

Els convergents han pactat amb el PSOE sortir al rescat de les concessionàries d'autopistes de Madrid, en greu situació econòmica. Resulta que el trànsit per les vies de pagament madrilenyes ha estat un 80% inferior al previst. És clar, qui anirà per una autopista de pagament si en té una altra de fantàstica paral·lela?. Això, evidentment, ha provocat unes pèrdues importants a les concessionàries, que han tingut uns ingressos menors als esperats (o eren els esperats i esperaven que els rescatessin?). I ara, amb els diners dels catalans, haurem d'eixugar aquest deute. Però és que l'esmena no la van presentar ni el PSOE ni el PP... va ser la pròpia CiU qui ho va fer!! I què fa un partit català salvant unes empreses madrilenyes? Que potser hi tenen algun interès? Perquè aquesta n'és una altra. A canvi d'aquest favor, no han demanat cap contrapartida per a Catalunya. Res. Ha estat un regal marca de la casa. Igual que amb les retallades socials: van salvar el Zapatero a canvi de res. Coi, no era aquest el moment ideal per a demanar el que anomenen "nou pacte fiscal"? No és just en un moment en què el seu vot és imprescindible que poden tenir alguna força? Quan esperen proposar-ho? El 2012, quan el PP tindrà una majoria absoluta o quasi absoluta i el seu vot no servirà per a res? Com poden ser tan extremadament incompetents a l'hora de negociar? O és que aquest és el seu paper i tot el que parlen aquí a Catalunya és una simple comèdia per a esgarrapar vots?
Els mateixos que parlen de la submissió dels diputats catalans al PSOE actuen, a la pràctica, exactament igual que aquests. I això sí! Cap gran mitjà n'ha parlat. La sociovergència domina els mitjans i silencia el que els interessa. Juguen molt i molt brut.
Albert Baile

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada