Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 27 de novembre del 2010

Tot el que hem fet a Solidaritat al Districte de Sant Martí

Engegar un projecte i aconseguir, en un termini de tres mesos, constituir-lo i donar-lo a conèixer per tot el territori no és gens fàcil. Però això és el que ha aconseguit fer Solidaritat Catalana per la Independència. En aquest temps rècord, s'ha articulat una xarxa per tot el país, s'han celebrat actes i presentacions a totes les comarques i s'ha aconseguit fer arribar el missatge a moltíssima gent. Això ha estat gràcies al treball de centenars de persones que han treballat a favor d'aquest projecte compaginant-ho amb les seves obligacions familiars i laborals.

Concretament, us puc parlar de tot el que hem fet al Districte de Sant Martí de Barcelona. En molt poc temps, hem organitzat tres actes: un al Poblenou, un al barri del Clot i un altre a la Vila Olímpica. En el nostre Districte, a més, s'han celebrat dos actes més en dos recintes universitaris. En aquest aspecte, destacar la feinada del grup de joves que han treballat en aquest sector. Solidaritat Catalana ha estat l'única formació que ha realitzat actes a pràcticament totes les facultats del territori per a explicar el projecte als més joves que són, en definitiva, el futur d'aquest país. En tots cinc actes, la resposta del públic ha estat molt bona i hem omplert totes les sales on s'han celebrat.
Ens hem centrat, sobretot, en tenir molta presència al carrer. Hem participat a les principals fires de barri del Districte, hem organitzat un munt de parades a tots els barris, hem enganxat vés a saber quants cartells, ens hem desplaçat per arreu per a repartir informació sobre el partit, hem organitzat un sopar de campanya... A tot plegat, sumar-hi totes les reunions i trobades per a preparar-ho tot. Però encara no s'ha acabat. Diumenge, molts estarem als col·legis electorals fent d'apoderats per a assegurar-nos que la jornada democràtica transcorre amb total normalitat.
El treball ha estat intens, però n'estem molt satisfets. Hem tingut la sort de trobar-nos amb un grup humà fantàstic. Ara esperem que tot aquest treball i esforç es traslladi en uns magnífics resultats a les eleccions de demà. Les vibracions que hem recollit han estat molt bones. Gràcies a l'esforç de tots, ho farem possible.
Albert Baile i Rey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada