Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 6 de novembre del 2010

Sopar d'inici de campanya

El dia 12 comença la campanya electoral. Per donar-li la benvinguda i celebrar la festa major del Clot-Camp de l'Arpa celebrarem un sopar de SI de Sant Martí obert a simpatitzants i coneguts interessats en el nostre projecte.
Serà dijous 11 a dos quarts de 9 (20:30) al Foment Martinenc (Carrer Provença 591 cantonada Rogent). Aquesta és una entitat molt arrelada al barri. El preu serà de 18,00 €.
Podrem preparar les accions de campanya, debatre sobre l'independentisme i els temes que trobeu interessants i, en acabat, els i les que vulguin, iniciar la campanya.
Cal apuntar-s'hi abans del dia 10 escrivint a bcn-santmarti@bcn.solidaritatcatalana.cat (amb el nom i cognoms de les persones que vindran). El pagament del sopar, serà el mateix dijous dia 11. Esperem que siguem molts, i poder passar una bona estona, tots junts, en l'inici de campanya.

2 comentaris:

  1. Jo aniria si no fos perque aqueste mes no tinc diners, he tingut pagaments extres, em sap greu, gaudiu i VISCA CATALUNYA INDEPENDENT I LLIURE!

    ResponElimina
  2. No et preocupis farem molts més actes com, per exemple, el dia 17 a Vila Olímpica, les carpes electorals...a cost zero.

    ResponElimina