Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimecres, 10 de novembre del 2010

Hola independència, adéu espoli fiscal

Aquest és un dels nous lemes de precampanya que utilitzarà Solidaritat Catalana per la Independència. Ahir, va explicitar el que ja s'havia anunciat: que només es formarà part d'un govern de la Generalitat si hi ha el ferm compromís d'endegar els passos necessaris per a esdevenir un Estat independent la propera legislatura. En aquesta línia, es va presentar el projecte de govern català de transició cap a la independència. En cas que no hi hagi aquest compromís, es farà oposició al govern autonomista que es formi. Més clar no es pot dir. Res de gestionar les misèries d'un autonomisme que no ens porta enlloc.

Realment, els actes arreu del territori continuen anant molt bé. Per posar un exemple, fa pocs dies, a Valls, se'n va organitzar una de ben grossa. La sala on estava previst realitzar l'acte tenia una capacitat d'unes 350 persones. Finalment, però, es van superar les expectatives i fins a 500 veus es van concentrar al voltant del Teatre Municipal per a sentir el Joan Laporta i la resta de ponents. Per això, 150 dels que volien entrar es van haver de conformar en seguir l'acte des de més lluny. Una autèntica barbaritat. Però el dia a la capital de l'Alt Camp no va acabar aquí. En finalitzar l'acte, es van dirigir a l'assaig de les Colles de la Joves i la Vella de Valls. Davant l'avís de la visita, la presència de gent als locals va ser bestial. Finalment, en Laporta va acabar fent de Casteller en un pilar. Els crits de "Laporta President, Catalunya independent" feien posar la pell de gallina. Com també tenen molt de mèrit les 300 persones que es van aplegar a Artesa de Segre per a escoltar el programa de la formació. Realment fa goig de veure. En aquest enllaç hi trobareu tots els actes que hi ha previstos d'aquí al dia de les eleccions. De ben segur que algun es celebrarà prop de la vostra població. Val molt la pena anar-hi. Acabes sortint amb la moral pels núvols!.
D'aquí menys de 20 dies veurem si tot aquest esforç finalment té la seva recompensa. Amb tot el treball que s'està fent, estic convençut que així serà i que s'entrarà amb força al Parlament!.
Albert Baile i Rey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada