Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 11 d’octubre del 2010

El primer regidor d'ERC a Tarragona també anuncia el seu suport Solidaritat Catalana

El primer regidor d’ERC a l'Ajuntament de Tarargona després de la dictadura, Xavier Almagro, ha anunciat aquest dissabte el seu suport a la candidatura independentista encapçalada per Joan Laporta. Almagro no formarà part de la llista doncs no es va presentar en el procés de primàries que va realitzar el partit.
Ha destacat que ell sempre va sentir-se aliè a l’anomenada classe política. “En els 6 anys que vaig ser regidor de l’Ajuntament de Tarragona no vaig deixar cap matí d’aixecar-me per anar a treballar a la fàbrica”, ha declarat, i ha denunciat que els partits majoritaris a Catalunya han teixit un entramat d’interessos que han fet que els seus dirigents s’hagin convertit en una "casta".
La independència i la fi de l’espoli fiscal, ha dit Xavier Almagro, és imprescindible perquè aquest país superi la crisi econòmica i perquè refaci el seu teixit industrial, hores d’ara en risc de desballestament. "Sense independència no hi haurà benestar per als catalans", ha conclòs. L’anunci s’ha fet en la presentació de la llista completa per la circumscripció de Tarragona i que encapçalarà Hèctor López Bofill, professor de dret constitucional a la Universitat Pompeu Fabra. Dos dies abans la presentació de SI a Torredembarra fou en èxit majúscul de públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada