Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 18 de setembre del 2010

L'exconseller i exrector de l'UAB, Carles Solà, anirà a la candidatura a Solidaritat


Carles Solà ha anunciat avui que ocuparà un dels llocs d'honor que tanquen les llistes de Solidaritat Catalana per la Independència. El reglament d'elecció de llistes ja preveia la possibilitat d'incorporar als darrers 3 llocs personalitats destacades.
Solà ha afirmat “ha estat molt fàcil acceptar l’oferiment que em va fer Joan Laporta ja que és l’única proposta que em convenç de totes les que es presenten a les eleccions del 28 de novembre". L'objectiu, segons ells, és "eliminar els filtres entre Catalunya i Europa". Joan Laporta ha qualificat de "privilegi" la seva incorporació. Veiem-ne els motius:
Qui és Carles Solà?
Nat a Xàtiva, La Costera, el 1945 ha estat conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació des de desembre de 2003. Catedràtic d'Enginyeria Química de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1977; anteriorment professor ajudant, adjunt i agregat de la Universitat de València. Doctor en Química per la Universitat de València. Ha fet recerca en Enginyeria Bioquímica, amb 140 publicacions, 22 tesis doctorals dirigides, director de diversos projectes d'investigació finançats per la Unió Europea; CICYT, Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología, i CIRIT, Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica. També ha participat com a investigador en altres projectes.
Ha estat rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (1994-02) i doctor honoris causa en Ciències per la Universitat de Southampton (1999), membre de l'American Institute of Chemical Engineers i membre d'Acció Cultural del País Valencià. Membre de l'Institut d'Estudis Catalans i president de la Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster.
Podeu veure un video de la presentació preparat per en Xavi Soler:

Roda de premsa presentació Carles Solá from Solidaritat Sant Marti on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada