Visites

Enviar un correu                                                                                     

divendres, 17 de setembre del 2010

Crònica de la reunió del 16 de setembre

Més d’una vintena d’adherits i simpatitzants han participat a la reunió de Solidaritat Catalana a Sant Martí. Actualment al districte ja n’hi ha 347 associats en qualsevol de les dues modalitats fet que demostra una implantació més que notable en tant poc temps des de la seva creació. A la reunió s’han presentat les àrees de treball per la campanya. Aquestes són:

- Logística.
La seva prioritat immediata és la presència a les festes de Poble Nou. Es farà una carpa informativa amb lona enlloc d’una paradeta testimonial. Es tracta de repartir un miler de flyers explicatius. A més hi haurà banderes de la coalició, estelades i samarretes. La parada serà al costat del Casino de l’Aliança. Es demanen voluntaris per garantir una presència durant tot dissabte i, en cas de mal temps, diumenge.
Actes de presentació. Hi ha 3 grups treballant-hi en 3 actes a El Clot, Poble Nou i un tercer a la Vila Olímpica. Els formats (diferents en cada cas) estan decidits i les dates aparaulades.
- Comunicació.
Aquesta àrea s’ha dividit en 4 parts: premsa del districte, xarxes socials (facebook i twitter), blog i audiovisual. Aquesta darrera responsabilitat era la única que quedava per cobrir i ja té responsable. Les altres s’han vist reforçades amb nous voluntaris. La voluntat és tenir una presència permanent a la xarxa. Es demana afegir-se com a seguidor a facebook i twitter així com redactar escrits pel blog. Qui hi vulgui pot contactar per ser entrevistat al blog i així conèixer els diferents perfils dels i les solidaris/es. Qui tingui blog pot demanar un enllaç.
- Relacions institucionals.
L’àrea treballa en dues direccions: presentació davant de les associacions amb intenció de crear el màxim de feed back. S’ha començat amb les del Clot on es treballa en primer lloc. La segona direcció és aconseguir que persones de cert renom al districte puguin assistir o bé presentar algun dels actes.
En acabar la presentació es van algunes preguntes i un petit debat que va continuar a la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada