Visites

Enviar un correu                                                                                     

dijous, 9 de setembre del 2010

Actes al voltant de la Diada Nacional de Catalunya (i mes informacions)

Solidaritat Catalana per la Independència a la Diada Nacional de Catalunya


DIVENDRES 10 DE SETEMBRE
Vetlla de la Diada: Solidaritat Catalana per la Independència es suma a la Marxa de Torxes, un acte unitari que recorrerà els carrers de Barcelona des de la Plaça de Pau Vila(Museu d'Història de Catalunya) fins el Fossar de les Moreres. Us convoquem a les 22 hores a Pla de Palau. A l'acte hi assistiran Isabel-Clara Simó i Uriel Bertran.

DISSABTE 11 DE SETEMBRE
De 10 a 11 h: Ofrena floral institucional al monument a Rafael de Casanova (Ronda de Sant Pere / Bruc, de Barcelona), amb l’assistència de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran i altres candidats i candidates de SI a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A les 16:30: Assistència a la manifestació unitària de l’11 de Setembre (inici: plaça Urquinaona). Amb l’assistència de Joan Laporta, Alfons López Tena, Uriel Bertran i altres candidats i candidates de SI a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Durant tot el dia: SI disposarà d’un estand informatiu a la Mostra d’entitats dels Països Catalans (al voltant de l’Arc de Triomf / passeig Lluís Companys) i també a la Ronda de Sant Pere i al Passeig del Born de Barcelona.

DIUMENGE 12 DE SETEMBRE
Mulla't per la Independència: 11:00h a Parada L4 Ciutadella-Vila Olímpica, Barcelona
El proper diumenge, 12 de setembre, els Joves de Solidaritat Catalana per la Independència duran a terme l’acte “Mulla’t per la Independència” a la platja de la Nova Icària de Barcelona.

L’acció servirà per donar a conèixer SI d’una manera original i simpàtica, i consistirà en que el màxim de gent possible planti les seves estelades a la sorra i es banyi amb les samarretes de SI posades. Comptarem amb la presència d’Alfons López Tena i Uriel Bertran.


NECESSITEM VOLUNTARIS!
• Per a les parades informatives: farem 3 torns, de 8 a 12 hores, de 12 a 16 hores, i de 16 a 20 hores. Si podeu col•laborar-hi, envieu un correu a voluntaris@solidaritatcatalana.cat, tot indicant el vostre nom i cognoms, el vostre número de telèfon i el torn que voleu cobrir.
• Per a seguretat durant la manifestació: es farà un únic torn, de 15 a 20 hores. Si podeu col•laborar-hi, envieu un correu a voluntaris@solidaritatcatalana.cat, tot indicant el vostre nom i cognoms, el vostre número de telèfon.
Important: porteu estelades i samarretes de Solidaritat Catalana per la Independència a tots els actes de la Diada!


Informació sobre la 1ª Assemblea Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Ens plau d’informar-vos que, degut a que les eleccions al Parlament de Catalunya han estat convocades pel 28 de novembre, la Comissió Organitzadora de la 1ª Assemblea Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència ha considerat oportú ajornar l’assemblea per tal de fomentar el debat i la participació de tots els simpatitzants i adherits en el procés d’elaboració i redacció del Manifest Electoral que significarà el nostre compromís polític amb la ciutadania de Catalunya.

És per això, que la 1ª Assemblea Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència es farà el proper diumenge 24 d’octubre pel matí, a la ciutat de Barcelona. En breu rebreu detalls sobre el procés de participació en l’elaboració del text i sobre l’horari i lloc de celebració de l’assemblea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada