Visites

Enviar un correu                                                                                     

dissabte, 14 d’agost del 2010

Aclariment adherit/simpatitzant i quotes

Benvolgut, benvolguda:

Ens posem en contacte amb tu per aclarir una confusió que sembla que s'ha suscitat sobre les diverses maneres de donar suport a la Solidaritat Catalana per la Independència.

Com pots veure només d'obrir la pàgina web www.solidaritatcatalana.cat/, es demana que facis una aportació econòmica a la SCI. Ara bé, has de tenir en compte que fer aquesta aportació NO implica automàticament que quedis registrat com a adherit.

Per ser adherit has d'omplir el formulari que hi ha a la dreta de la pàgina (titulat "APUNTA'T I DÓNA SUPORT"), marcar la casella "Em vull adherir" i indicar quina quantitat vols pagar (mínim: 20 euros) i en quin compte corrent vols que et domiciliïn el pagament. Recorda que aquesta és l'única opció que et permetrà de votar els candidats de la teva demarcació, en unes eleccions primàries que determinaran els components de la llista i el número d'ordre que hi ocuparan. Si ets adherit, naturalment, també et podràs presentar com a candidat en aquestes primàries. L'organització preveu que el gruix de la campanya es pagarà mitjançant les contribucions dels adherits. Si no ets adherit i vols ser-ho has de tornar a registrar-te. Fent aquest pas no tan sols gaudiràs de tots els drets i enfortiràs la democràcia interna del moviment, sinó que garantiràs (amb la teva aportació econòmica) que es pugui fer una campanya amb cara i ulls. Si et vols adherir però no vols introduir el teu compte corrent al web, fes un ingrés al compte corrent que figura al web, indicant el teu nom i cognoms i com a concepte "quota solidaritat catalana" i porta el resguard per a poder comprovar l'ingrés i exercir el teu dret a votar i ser votat als congressos.

Finalment, hi ha l'opció de simpatitzant, que implica donar suport a la SCI, cadascú amb el grau de col·laboració que li sigui possible, però no dóna dret a votar els candidats ni a presentar-se.

Solidaritat Catalana per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada