Visites

Enviar un correu                                                                                     

dilluns, 26 de juliol del 2010

Presentació de Solidaritat Catalana a BCN

Hem rebut un mail de comunicació que reproduïm a continuació:

"Benvolgut adherit/ida,

Moltes gràcies pel teu suport a Solidaritat Catalana per la Independència. En només 72 hores més de 13.500 persones han donat el seu suport a la proposta de candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb el compromís de proclamar la independència i sotmetre-la a referèndum en la propera legislatura, dels quals prop de 3.000 sou de la ciutat de Barcelona.

Us escrivim per a convidar-vos a l'acte de presentació i constitució de Solidaritat Catalana per la Independència a la ciutat de Barcelona.

L'esdeveniment serà el proper dimecres 28 de juliol, a les 20 hores, a la Sala d'Actes de Cotxeres de Sants(Plaça Bonet i Moixí). Hi podeu arribar en Metro (Plaça de Sants, L1 i L5), o en diferents busos.

L'acte comptarà amb la presència dels tres impulsors de Solidaritat Catalana per la Independència: Alfons López Tena, Uriel Bertran i Joan Laporta.

Servirà per a presentar-vos el projecte Solidaritat Catalana, així com també per a constituir el nucli de suport a nivell de ciutat.

Moltes gràcies pel teu suport. Gràcies a tu, tenim el somni més a prop.

Visca Catalunya lliure!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada