Visites

Enviar un correu                                                                                     

dimarts, 16 de novembre del 2010

SI de Sant Martí amb Laporta a l'acte de Barcelona

Tot i que era una convocatòria de roda de premsa un nodrit grup d'adherits i adherides de SI de Sant Martí s'han atançat avui a l'acte de SI a Barcelona. No han estat els únics. Més de 130 persones han vorejat els periodistes que han escoltat les paraules de Joan Laporta.

Després de l'espectacular rebuda de Granollers a SI en l'acte d'ahir el clima era molt bó entre el públic de l'acte. Aquest ha consistit en presentar la Declaració de Independència de Catalunya en un lloc com el monument a Francesc Macià. Com deia un dels assistents, a Londres, un monument així estaria assenyalat amb cadenes i amb un ram de flors cada dia. Però avui no hi éren ni els Mossos d'Esquadra fet que ha facilitat que uns lladres manllevesin una de les càmeres a un periodista.

Laporta ha anunciat que demanaran llibertat de vot sobre la independència com van fer els partits en l'abolició de les curses de braus. Finalment ha anunciat que es crearà una conselleria que farà el repartiment de bens entre els estats català i espanyol. Un model així es va seguir, per exemple, en la separació entre Txèquia i Eslovàquia.
Entre el públic es comentava que una formació que aplega, com ahir, 700 persones a Granollers té la garantia d'entrar al parlament i que demà SI rebrà el suport d'una altra personalitat de renom internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada